O rețetă delicioasă de friptură de porc cu sos de portocale
Testată şi de noi în bucătărie, a rezultat o friptură fragedă şi gustoasă cu un sos de portocale rafinat şi delicat.
Testată şi de noi în bucătărie, a rezultat o friptură fragedă şi gustoasă cu un sos de portocale rafinat şi delicat.
Pentru a obține portocale de calitate, este indicat să crești pomii din stadiul de sămânță sau de puiet, dar și să urmezi câțiva pași esențiali. Ia aminte!
Zemoase şi bine parfumate, portocalele sunt un adevărat elixir pentru organismul uman.
Oricine, oricând şi oricum poate găti atunci cand o face cu puţină pasiune şi multă iubire. Fetiţa mea, îmi spune că atunci când intră în bucătărie, aceasta se transformă într-un tărâm magic unde ingredientele devin culorile de pe paleta pictorului,
Fără lapte? Fără ouă?“ Așa m-au întrebat prietenii atunci când le-am pregătit această rețetă. Le-a plăcut de s-au lins pe degete și au mai și cerut o porție.