Borș rusesc de post (rețetă de dincolo de Prut)
Borsul rusesc are doua caracteristici principale. Una este prezenta sfeclei rosii, care ii schimba si culoarea, si gustul. Cea de a doua caracteristica este abundenta legumelor
Borsul rusesc are doua caracteristici principale. Una este prezenta sfeclei rosii, care ii schimba si culoarea, si gustul. Cea de a doua caracteristica este abundenta legumelor
Îmi plac la nebunie morcovii. Cruzi, copți, în smoothie ori suc. Deci, cam sub orice formă. Rețeta pe care ți-o prezint acum am încercat-o de curând și am foarte încântată de rezultat.
Aceste chiftele de somon au o crustă crocantă care le face absolut delicioase. Vor fi îndrăgite în aceeași măsură de adulți, dar și de copii.
Dar pe mine nu viitoarele rețete din cartofi mă interesează, ci acelea mai vechi, cum e și aceasta a zilei de azi:
Am prieteni care sunt înnebuniți după acest fel de mâncare, iar de câte ori îl pregătesc ling farfuriile și râcâie resturile de pe oale.
Pentru copii, o dată cu iarna vin şi cele mai mari bucurii. Zăpadă cu nemiluita, dacă dă Domnul, dulciuri ascunse în ghete mult trudite, poate pe alocuri şi o nuieluşă pentru cei mai năzdrăvani.
Avea dreptate un prieten. Daca vrei sa-ti faci pofta de mancare, stai si priveste pentru cateva minute vitrina unei patiserii.
Chiar dacă nu este de sezon, având în vedere ingredientul principal, m-am gândit totuși să-ți propun această rețetă pentru zilele festive și de sărăătoare care urmează.
Tenul este oglinda aspectului exterior, este o fântână a tinereții, pe care o menții cu o îngrijire adecvată și cu o rutină zilnică de doar 10-15 minute.
La Berzunți, „munticel” cu păduri și tot felul de bucate care vin în gospodărie de la pădure, nu aveau cum să lipsească mâncărurile de ciuperci.