Morcovi copți cu nuci pecan şi sirop de arţar
Îmi plac la nebunie morcovii. Cruzi, copți, în smoothie ori suc. Deci, cam sub orice formă. Rețeta pe care ți-o prezint acum am încercat-o de curând și am foarte încântată de rezultat.
Îmi plac la nebunie morcovii. Cruzi, copți, în smoothie ori suc. Deci, cam sub orice formă. Rețeta pe care ți-o prezint acum am încercat-o de curând și am foarte încântată de rezultat.
Aceste chiftele de somon au o crustă crocantă care le face absolut delicioase. Vor fi îndrăgite în aceeași măsură de adulți, dar și de copii.
Dar pe mine nu viitoarele rețete din cartofi mă interesează, ci acelea mai vechi, cum e și aceasta a zilei de azi:
Așa că am aruncat repede o privire prin frigider și mi-au căzut ochii pe câteva ingrediente. Rezultatul este cel pe care îl vedeți și pe care, dacă încercați rețeta mea, o să-l și gustați.
Pentru că suntem în pragul Sărbătorilor de Crăciun îți propun o rețetă simplă de frusecuri de sărbătoare. Sau cum să te bucuri alături de cei dragi de un desert cuceritor.
Am prieteni care sunt înnebuniți după acest fel de mâncare, iar de câte ori îl pregătesc ling farfuriile și râcâie resturile de pe oale.
Pentru copii, o dată cu iarna vin şi cele mai mari bucurii. Zăpadă cu nemiluita, dacă dă Domnul, dulciuri ascunse în ghete mult trudite, poate pe alocuri şi o nuieluşă pentru cei mai năzdrăvani.
Putem să ne bucurăm de mere și într-un tort delicios pe care îl putem prepara numaidecât. Nu ai nevoie de prea multe ingrediente, iar gustul este extraordinar.
Avea dreptate un prieten. Daca vrei sa-ti faci pofta de mancare, stai si priveste pentru cateva minute vitrina unei patiserii.
Chiar dacă nu este de sezon, având în vedere ingredientul principal, m-am gândit totuși să-ți propun această rețetă pentru zilele festive și de sărăătoare care urmează.