(VIDEO) Cum poţi să cureţi o căpăţână de usturoi în 20 secunde
Eu îmi amintesc și acum cum îmi spunea mama când eram copil- de fapt, și acuma îmi spune la fel când ajung pe acasa și tata face grătar- să curăț eu usturoiul.
Eu îmi amintesc și acum cum îmi spunea mama când eram copil- de fapt, și acuma îmi spune la fel când ajung pe acasa și tata face grătar- să curăț eu usturoiul.
La Berzunți, „munticel” cu păduri și tot felul de bucate care vin în gospodărie de la pădure, nu aveau cum să lipsească mâncărurile de ciuperci.
Astăzi vă recomandăm o supă aromată cu porumb. Nu este deloc complicat și este foarte gustoasă și hrănitoare pentru zilele de post.
Aduce o aromă în toată casa și este atât de savuros, încât pur și simplu nu te mai saturi să-l mănânci. Și ai vrea încă și încă o felie.
Weekendul acesta ne facem de cap! Așa că ne-am propus să gătim acest pui la cuptor cu unt și muștar. Nu e complicat deloc. Iar modul în care îl poți prepara și tu, îl găsești mai jos.
Atunci când ai vrea să faci un tort la desert, ai tendința de a te descuraja foarte repede, pentru că noi obișnuim să asociem rețetele de tort cu ceva foarte complicat și complex care ne ia foarte mult timp.
Pentru că recent am preparat această rețetă și mi-a plăcut, mă gândesc să o împărtășesc cu voi. Este o reţetă pentru un aperitiv gustos şi sănătos, pentru 6 porţii. Dacă doriţi mai mult, dublaţi cantitatea de ingrediente.
De când am aflat despre această reţetă, nu ratăm ocazia de a o pregăti cu diverse ocazii. Le-am făcut o dată şi fetiţei mele, pentru la şcoală. Am avut surpriza să vină acasă fără niciunul.
Pentru că în prezent o poți cumpăra aproape de la orice supermarket ori hipermarket, vreau să precizez încă din start un lucru: „vedeta“ acesteia nu este bulgurul.
Oricine, oricând şi oricum poate găti atunci cand o face cu puţină pasiune şi multă iubire. Fetiţa mea, îmi spune că atunci când intră în bucătărie, aceasta se transformă într-un tărâm magic unde ingredientele devin culorile de pe paleta pictorului,