Out Of Stock

Pachet-cadou cosmetice Soapmill

250,00 lei

Direct din inima naturii, produse naturale, dezvoltate pentru a satisface nevoile pielii tale. Soapmill este un brand inspirat din natură și pus în valoare de cei mai buni specialiști. Beneficiile plantelor  și mineralele naturale alcătuiesc un produs cosmetic gândit să reproducă cea mai tandră atingere a naturii. Soapmill sunt produse 100% bio certificate internațional.

Agendă cu coperți personalizate

39,50 lei

Lucrările artistului Florian Doru Crihană spun povești minunate, cu și despre oameni, în culori pastelate și cu umor fin. Așterne-ți gândurile în paginile noilor agende personalizate cu desenele care îți plac atât de mult. Originalitatea picturilor de pe copertă conferă un design fun și inovativ.

Out Of Stock

Curele pentru chitară lucrate manual

198,00 lei

„Chitara mea nu este un obiect. Este o prelungire a sinelui meu. Este cine sunt eu“, spunea Joan Jett mai demult, într-un interviu. Chitara este acel instrument care te face să vibrezi cu fiecare coardă, cu fiecare riff. De aceea, cei mai mari chitariști sunt de părere că chitara face parte din ei, se confundă cu ei. Și din acest motiv, mulți chitariști aleg să-și personalizeze acest intrument, într-un fel sau altul. Pentru cei care iubesc chitarele, dar mai ales pentru cei care cântă la chitară avem câteva propruneri pentru a personaliza instrumentul iubit: strapuri lucrate manual.