Părul castaniu nu a arătat niciodată mai bogat. Cu atât de multe celebrități care au ales să vopsească brunet în ultima vreme, este clar că această culoare are un moment de apogeu. Probabil pentru că oamenii au aflat că deși este o culoare comună, nu este plictisitoare și există o mulțime de modalități de a-l personaliza, astfel încât să nu arate obișnuit.
Una dintre aceste modalități de a personaliza această culoare, este look-ul pe care stiliștii îl numesc „prăjitură de ciocolată“. Este un look profund, vibrant care scoate în evidență trăsăturile feței și îi dă strălucire. Este ceea ce face diferența, spun stiliștii. „Brunetul tradițional este mai neutru și destul de plictisitor. În acestă primăvară, totul este despre vibrații și bogăție“, spune stilistul Liz Cook pentru allure.com.
De ce a fost numită această culoare „prăjitură cu ciocolată“? Pentru că te trimite cu gândul la glazura de ciocolată și la straturile unei prăjituri umplute cu cremă de cacao.
Dacă ești tentată să încerci acest look, Cook recomandă o nuanță de brunet care nu este prea neutru. „Asta înseamnă să adaugi nuanțe de cupru și chiar roșiatice pentru a da bogăție. “
Citește și: