Îți mai amintești prima întâlnire?
Când doi oameni merg la prima întâlnire, se comportă într-un fel care le va facilita viitorul împreună. Vor să fie iubiți, să se bucure, să se sprijine și să ofere plăcere partenerului, și vor să se distreze. În timpul perioadei de a început și a lunii de miere, comportamentele noastre vin la bază din mintea noastră conștientă, făcându-ne să ne comportăm în cel mai bun mod. Câtă vreme nu ne întoarcem la gândire și analiză în această perioadă, vom fi stăpânii lumii.
Din nefericire, în lumea în care trăim, se cere atât de mult de la noi, astfel încât gândirea este inevitabilă. Mai târziu în timpul relației, începe să se manifeste în subconștient programarea negativă descărcată. Aceasta alterează caracterul relației. Bucuria pălește odată cu fiecare compromis al partenerului făcut ca să se acomodeze cu comportamentul negativ pe care partenerul nu l-a scos la iveală în faza de început a relației. Pe măsură ce faci compromisuri, începi să te întrebi care îți sunt limitele. În multe cazuri, compromisurile sunt prea multe, iar relația se dezintegrează. Cu cât vii mai mult din subconștient, cu atât mai repede frumoasa lună de miere va dispărea.
Creând „au trăit fericiți până la adânci bătrâneți“
Întrebarea arzătoare este dacă faza de început a relației poate fi menținută. Prin rescrierea programelor negative, se poate. Identifică ce programe nu te ajută și reprogramează-le în dorințe pozitive și voințe. Efectul „luna de miere“ se întâmplă pentru că încetăm să rulăm programele subconștiente.
Dacă ambele părți recunosc că au comportamente care pot fi corectate, nicio critică nu va fi luată personal. Critica este aplicată comportamentelor derivate din porogramare. Certurile pot evolua în conversații, iar conversațiile în acțiune.
Un articol semnat dr. Bruce Lipton, preluat de pe upliftconnect.com
Citește și: