Haideți să dăm cărțile pe față! De câte ori nu ne-a fost poftă de ceva dulce? De multe ori, dacă este să dăm un răspuns franc. Și, în plus, ceva dulce merge întotdeauna! Așadar, îți propun o rețetă inedită de a pregăti mousse de ciocolată! În plus, este ușor și simplu de preparat! Dacă te-am convins, ai mai jos rețeta. Spor la treabă și poftă bună!
Ingrediente: fulgi nuca de cocos, fructe proaspete (caise), mousse de ciocolata, seminte (chia, susan, canepa), crackers (quinoa, porumb, orez).
Mod de preparare mousse de ciocolata:
Jumatate de avocado, jumatate de banana, 2 lingurite miere de albine, 1 lingurita pudra de roscove, scortisoara/vanilie.
Se introduc toate ingredientele in blender pana se obtine o omogenizare perfecta a acestora. Compozitia obtinuta reprezinta solutia perfecta de inlocuire a clasicei crème de ciocolata ce se poate transforma intr-o inghetata sanatoasa si delicioasa daca se introduce in forme speciale la congelator pentru minim 15-20 de minute.
Sugestie de servire pentru mic dejun: tartine cu crackers din cereale integrale, mousse de ciocolata, ce se orneaza cu seminte, fulgi de cocos, fructe proaspete, in functie de preferintele copiilor și de anotimp. Eu am folosit caise.