Odată cu trecerea anilor pielea și întregul organism suferă numeroase schimbări. Nici nurii cei mai de preț ai femeii, sânii, nu scapă de aceste modificări pe care le imprimă timpul. Există însă mai multe metode prin care le putem reda sau menține fermitatea.
Cele mai importante schimbări la nivelul sânilor apar după vârsta de 40 de ani: sarcina, alăptarea, premenopauza, schimbările bruște de greutate, deficiențele nutriționale sunt motive întemeiate pentru a determina, în timp, lăsarea sânilor.
Medicii spun că maipot exista și alte cauze, cum ar fi excesul de nicotină, de alcool sau băuturi carbogazoase, inclusiv diverse afecțiuni ale sânilor sau tuberculoza.
Iată ce putem face pentru a reda fermitatea sânilor:
Exerciții fizice – Cum poți reda fermitatea sânilor
Practicarea cu regularitate a exercițiilor fizice poate duce la menținerea fermității sânilor. Sunt anumite exerciții pentru menținerea tonusului sânilor. Ele trebuie ales cu grijă pentru a fortifica mușchii pectorali. Instructorii de fitness spun că printre cele mai bune exerciții se numără flotările și exercițiile cu gantere. Trebuie acordată atenție și posturii, care trebuie corectată, ținând spatele drept.
Mască naturală – Cum poți reda fermitatea sânilor
O mască din castravete și gălbenuș este ideală pentru efectul de lifting al sânilor. Această mască se poate prepara dintr-un castravete mic, un gălbenuș și o lingură de unt pe care le amesteci până se omogenizează. Aplică această mască pe ambii sâni. Lasă 30 de minute să acționeze și apoi clăteștecu apă călduță. Dacă o folosești în mod regulat, o dată pe săptămână, vei observa schimbările de la nivelul sânilor.
Tratament cu argilă – Cum poți reda fermitatea sânilor
Pentru că este foarte bogată în minerale, argila se regăsește deseori în produsele de înfrumusețare. Poți amesteca două linguri de pudră de argilă, cu puțină apă, până obții o pastă. Aplic-o pe sâni și las-o să acționeze până se usucă. Apoi, clătește cu apă călduță și poți hidrata pielea de la nivelul sânilor cu o cremă. O poți încerca pe cea cu ulei de argan sau ulei de cocos. Aplică masca de argilă o dată pe săptămână.
Citește și: