Cum să reduci pofta de dulce
Zahărul consumat în exces poate deveni un real pericol pentru sănătate. Specialiştii avertizează asupra riscurilor cardiovasculare şi de obezitate pe care le aduce
Zahărul consumat în exces poate deveni un real pericol pentru sănătate. Specialiştii avertizează asupra riscurilor cardiovasculare şi de obezitate pe care le aduce
Te-ai întrebat vreodată ce trucuri poți aplica pentru ca alimentele să-și păstreze conținutul de vitamine atât de important pentru fiecare organism?
Programul va avea o durată de 3 luni și este destinat pacienților care vor să atingă o anumită greutate corporală și să adopte un stil de viață sănătos.
Nu judeca o carte după copertă, spune o vorbă din popor pe care o tot auzim. Și are sens. De ce ar trebui să judecăm pe cineva care este, să zicem, supraponderal, numai după cum arată? Aspectul fizic nu are nimic de-a face cu modul în care este acea persoană, nu spune nimic despre bătăliile…
Primăvara este extrem de benefică pentru sănătate o cură de ceapă verde, pusă din belșug în salate, consumând și frunzele verzi, crude sau în ciorbe.
Fie că ne place sau nu , trebuie să recunoaștem că suntem tentați de multe ori ca între mese să mai ciugulim, să mai ronțăim câte ceva. iar aceste gustări nu sunt prietenoase nici cu silueta și nici cu sănătatea.
Rădăcina de Ginseng, din care se și prepară diferitele remedii, este bogată în vitamine B1, B2, B3, B5, vitamina A și E, precum și în minerale: calciu, fier, fosfor, sodiu, siliciu, potasiu, mangan, magneziu.
Mulți dintre noi sunt dependenți de cafeaua de dimineață, dar noi îți propune să o înlocuiești, măcar și pentru o perioadă de timp, cu un pahar de apă caldă în care ai adăugat puțin suc de lămâie.
Povestea rețetei de azi este simplă: este o rețetă pe care am văzut-o și gustat-o mai demult, în Dublin, într-un restaurant mic și cochet.
Persoanele care consumă des alimente prăjite, în special pui şi peşte, dezvoltă un risc crescut de deces prematur, sugerează un studiu realizat recent în Statele Unite