Hrișcă cu nuci, stafide si coacaze – un mic dejun sanatos. Ce altceva ți-ai mai dori într-o dimineață de octombrie? Pentru că, de obicei mâncăm pe fugă, vă propun să încercați rețeta de mai jos. Este consistentă, se prepară repede și este delicioasă!
Hrisca cu nuci, stafide si coacaze
Ingrediente: 40 g hrisca, 2 lingurite de stafide, lingurite de nuci taiate marunt, 2 lingurite de coacaze, 1 lingurita de miere de albine
Hrisca cu nuci, stafide si coacaze
*ingrediente pentru 1 portie*
– 40 g hrisca
– 2 lingurite de stafide
– 2 lingurite de nuci taiate marunt
– 2 lingurite de coacaze
– 1 lingurita de miere de albine
Se fierbe hrisca timp de 20 de minute in apa plata, se adauga stafidele, nucile taiate marunt, coacazele, mierea de albine (dar numai dupa ce se raceste hrisca). Se poate orna cu pudra de roscove, fulgi de cocos.